Kwekerij van Maldegem
Voor al uw: Vers aas, Ruim assortiment kunstaas, Hengels, Molens, Lijnen, Haken, Kleding en vele accessoires. Ook voor de verkoop van Vispassen, Zeevispassen en Jeugd vispassen

Een gezellig café Brasserie voor jong en oud We zij hier welkom voor het inschrijven en de prijsuitreikingen en onze vergaderingen.

Orisant
Een leuke camping net achter de dijk aan de Oosterschelde, de plek voor de sportduiker en de sportvisser.

Hoeve Hofwijk
Een gezellig plekje centraal op Noord-Beveland dicht bij het strand en de stormvloedkering, met mini camping en koffie & thee schenkerij. We zijn hier welkom voor het inschrijven en de prijsuitreiking van onze strand wedstrijd.

Een uitstekend adres voor iedere hengelsporter en voor vers zeeaas. Ruim assortiment Hengels, Molens, Lijnen, Haken, lood, Kleding en vele accessoires.

Zeevisland
De site voor al je kant- en vangstberichten die je wilt delen met andere sportvissers, en het plaatsen van foto ‘s bij je berichten.

Hmcz
De actuele getijdentabel voor heel het delta gebied vind je onder het kopje: Producten

Buienradar
De bekende site om even te kijken wat de actuele weersverwachting is.

Onderlijnen voor op zee
Informatie over o.a. onderlijnen voor op zee, weblinks naar hengelsport vereniging in Zeeland enz.

Het Piertje-Colijnsplaat
Hét adres voor vers zeeaas (pieren, zagers, slikjes en mesheften)