Noord-Bevelandse Hengelsport Vereniging

Opgericht: 2 mei 1960

Organiseert elk jaar:
• 10 Competitiewedstrijden voor jeugd en senioren, waarbij de jeugd in hun eigen competitie vissen.
• Koning kanjer competitie om de grootste vis.
• 1 Vrije open (avond) wedstrijd.
• 2x Bootvissen (1x ’s avonds & 1x overdag).
• Na elke wedstrijd is er prijsuitreiking met een verloting.

We vissen al onze wedstrijden op zaterdagen op Noord-Beveland, en op een uitgezet parcours aan de Oosterschelde.
Jeugdleden vissen altijd onder begeleiding van een volwassene.

Inschrijven en prijsuitreiking op vaste locaties: Café de Patrijs en Hoeve Hofwijk

In 2010 vierden wij het 50 jarig bestaan van onze “Noord-Bevelandse Hengelsport Vereniging” waarbij er voor de jeugd altijd prijs was en voor iedereen vele extra prijzen en activiteiten waren.

Heb je interesse, wil je lid worden of misschien eerst een keer zomaar mee vissen? stuur een mail voor vragen en of informatie

Indien je volgend jaar NIET automatisch je (zee) vispas wil ontvangen, en geen lidmaatschap van onze vereniging wenst, gelieve dit schriftelijk en voor 1 oktober van het nieuwe kalenderjaar aan het adres van de vereniging door te geven!

Ook graag adreswijzigingen en wijziging van je Vis-/Zeevispas a.u.b. voor 1 oktober van het nieuwe kalenderjaar via de email of het adres van de vereniging door te geven!